کمیاب‌شدن بلیت هواپیمای تهران-مشهد (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) | کمبود عرضه در حوزه حمل و نقل در ایام پیک و غیر پیک داریم کدام خودرو‌های داخلی را با کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان می‌توان خرید؟ جهش ۲۲ هزار واحدی شاخص کل بورس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) بیش از ۱۵۰۰ پرواز به مشهد در ایام پایانی صفر برنامه ریزی شد سکه در مشهد در مسیر افزایش (۱۰ شهریور ۱۴۰۳)  چرا معامله طلا دست دوم ممنوع است؟ چرا ثبت‌نام خودروی جانبازان به تعویق افتاد؟ با کمتر از یک میلیارد کدام خودرو‌های خارجی را می‌توان خرید؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) هشدار وزارت صمت نسبت به لزوم ثبت اطلاعات تولید در سامانه جامـــع تجارت جهاد کشاورزی ۱۳ استان کشور در مشهد میزبان زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۳ شدند محدودیت دامنه نوسان سهام ادامه دارد (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) الان طلا بخریم یا نه؟ | پیش‌بینی رییس اتحادیه طلا درباره قیمت‌ها (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) تامین مالی ۹۲ همتی دولت از طریق انتشار اوراق نقدی حراج شمش طلا فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۳) برگزار می‌شود+ جزئیات شهرداری مشهد تا پایان مهرماه ۱۴۰۳ تخفیف‌های ویژه‌ای به پیمانکاران ارائه می‌دهد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد کمتر از ۶۰ هزار تومان اعلام آمادگی اصناف مشهدی برای خدمت‌رسانی به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۳ در مسیر‌های منتهی به مشهد فروش فوری ۵ محصول مدیران خودرو از امروز با تحویل ۹۰ روزه آغاز شد (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) + جدول قیمت و اقساط خودرو‌ها نرخ بلیت پرواز تهران - مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) بررسی وضعیت میوه و صیفی‌جات در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۳ در مشهد | کمبود و گرانی وجود ندارد + جدول قیمت کدام خودرو‌های وارداتی در سامانه جانبازان عرضه می‌شود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) بهره بین‌بانکی رکورد زد (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) مدیریت مصرف، جایگزین قطعی برق در مدیریت ناترازی انرژی تأمین ارزاق عمومی و نظارت بر بازار مشهد در دهه آخر صفر | پای کار سفرِ مسافران صفر کارکنان بانک‌ها سال گذشته ۹۱.۶ هزار میلیارد تومان وام گرفتند نرخ دولتی بلیت پرواز مشهد-تهران چقدر است؟ (۹ شهریور۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معاون وزیر راه: رشد تجارت با همسایگان با افزایش ناوگان دریایی جنوب و شمال ایران| حذف صدور ویزای سفر به کویت به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۱۶۰۲۵
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳
معاون وزیر راه: رشد تجارت با همسایگان با افزایش ناوگان دریایی جنوب و شمال ایران| حذف صدور ویزای سفر به کویت به کجا رسید؟
معاون وزیر راه با اشاره به رشد چشمگیر تجاری با کشور‌های همسایه از طریق افزایش ناوگان دریایی در جنوب و شمال ایران گفت: ترانزیت ۱۰ میلیون تنی کالا از روسیه از طریق ایران به کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس، دریای عمان و اقیانوس هند، آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر صفایی پس از بازدید از بندر خرمشهر با اشاره به اینکه سازمان بنادر در حوزه روابط بین الملل اقدامات جدی را در دستورکار قرار داده است، اظهار داشت: اتفاقات بسیار خوبی در حوزه دریایی و بندری با کشور‌های حوزه خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند و دریای خزر رخ داده است.

وی ادامه داد: با افزایش ناوگان دریایی در جنوب و شمال ایران تبادل تجاری با کشور‌های همسایه رشد چشمگیری خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه با جابجایی اولین کالا‌های ترانزیتی از بندر ماخاچ‌قلعه تا بندر انزلی، بندر عباس و هند و بالعکس مدنظر قرار گرفته و کالا در مسیر در حال تردد است، بیان کرد: هدفگذاری کرده ایم تا ۱۰ میلیون تن کالا‌های ترانزیتی از روسیه از طریق ایران به کشور‌های حاشیه خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند داشته جابجا کنیم و در حال حاضر تبادل آغاز شده و نویدبخش افزایش ترانزیت از کشور است.

وی ادامه داد: در داخل کشور نیز تلاش کرده ایم مشکلات مردم در بنادری که اقتصاد محلی و منطقه‌ای را رونق می‌بخشند حل کنیم و توسعه این بنادر را در دستورکار قرار داده ایم تا اقتصاد محلی به بهترین شکل رونق یابد و مردم از دریا استفاده بهتری داشته باشند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در مورد ارائه تسهیلات به متقاضیان و علاقمندان فعالیت، بیان کرد: بودجه بنادر در بخش زیربنا و روبنا مدنظر قرار گرفته است که بخشی از این بودجه از مکانیزم وجوه اداره شده و مکانیزمی که در قانون بودجه ۱۴۰۱ دیده شده مدنظر قرار می‌گیرد و در کنار آن موضوع صندوق توسعه حمل و نقل است که همراه با وجوه اداره شده هرچه سریع‌تر با سازوکاری که از سوی وزیر راه و شهرسازی پیش بینی شده است، کمک خواهد کرد تا در تمامی شقوق حمل و نقل برای بخش خصوصی و به ویژه حوزه دریایی، ظرفیت سازی کنیم.

صفایی افزود: در مورد شناور‌های مسافری دریایی، تجهیزات بندری و شناور‌های رورو اعتباراتی در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان بنادر کشور در ادامه پیگیری‌ها برای حذف ویزا با هدف سفر شهروندان به کشور کویت خبر داد و گفت: باید مشکلات موجود در زمینه صدور ویزا میان کشور ایران و کویت حل شود تا ارتباط میان مردم این ۲ کشور افزایش یابد و در این زمینه مذاکراتی با وزارت امور خارجه انجام و زیر ساخت‌های آن نیز آماده شده است.

وی ادامه داد: ارتباط دریایی ۳ روز در هفته بندر خرمشهر با کشور کویت عامل افزایش تبادل اقتصادی میان ایران و کویت است و باعث رونق تبادل تجاری آن‌ها خواهد شد و تجار ایرانی می‌توانند با ۳ ساعت دریانوردی شهروندان را نیز به همراه خود به مقصد کویت ببرند و همزمان یک سفر تجاری و تفریحی را رقم بزنند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه در سال‌های قبل تبادلات اقتصادی خوبی میان ایران و کویت برقرار بود، گفت: تسهیلاتی در زمینه سود بازرگانی با هماهنگی سایر وزارتخانه‌ها به بندر خرمشهر تعلق می‌گیرد تا ورود و خروج کالا افزایش یابد.

صفایی افزود: میزان رشد واردات کانتینری و همچنین تردد ۳۴۰ شناور از آغاز امسال تاکنون در بندر خرمشهر آماری مطلوبی دارد.

وی همچنین پس از بازدید از اروندکنار با اشاره به اینکه پست اسکه در طرح جامع بندر اروندکنار هر چه سریعتر اجرا خواهد شد، گفت:  در کنار اسکله به محوطه سازی بندر توجه جدی خواهیم داشت و امیدواریم وضعیت ظاهری بندر، محوطه و انبارداری بندر را ارتقا بخشیم.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه یکی از انبار‌های این سازمان در اختیار بازارچه مرزی قرارگرفته است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بازارچه مرزی فعال نشده است، امیدوار هستیم هرچه سریعتر این بازارچه مرزی فعال شود تا از انبار و محوطه بندر استفاده کنیم و وضعیت بهتری برای نگهداری کالا‌های تجار فراهم شود.

صفایی افزود: ورودی بندر نیز با محوطه سازی مدنظر قرار می‌گیرد تا یک بندر مناسب با تجهیزات کافی داشته باشیم و تسهیل تجارت را با همکاری بخش خصوصی، رقم بزنیم.

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، وی با تاکید بر اینکه باید مسائل و مشکلات در بخش صادرات، واردات، تخلیه و بارگیری حل شود، گفت: باید پیگیری‌های لازم صورت گیرد و شرایط به خوبی در بندر اروندکنار حاکم شود و شاهد رشد تجاری این بندر باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->